Katoenen tassen bedrukken

Katoenen tassen bedrukken

Katoen is een zachte, eencellige vezel, die uit de opperhuid van de zaden van de katoenplant groeit. De vezels worden tot draden gesponnen en gebruikt om zacht, luchtdoorlatend textiel van te maken. Katoen is redelijk zwaar materiaal en het is erg makkelijk schoon te houden. Waarom katoenen tassen bedrukken?

Veel aandacht

Reclame is natuurlijk voor veel bedrijven of ondernemingen een reden om katoenen tassen te bedrukken. Reclame werkt door meerdere keren hetzelfde idee of afbeelding te laten zien, waardoor dat verankerd blijft in het geheugen van de klant. Dit is waarom promotionele producten zo kostenbesparend zijn, de prijs van de tas is onbelangrijk tegenover het aantal mensen die ze te zien zullen krijgen. Mensen zullen de tas zien als ze die gebruiken, en ze houden die vaak jarenlang bij. Onbewust zullen mensen op straat deze tas zien en dan printen ze het logo ook in hun geheugen.

Cadeau

Katoenen tasjes heb je nooit genoeg. Je kunt ze altijd en overal gebruiken. Het is een erg leuk idee om een katoenen tas te bedrukken als cadeautje. Het kan dan gaan om een persoonlijk cadeau met bijvoorbeeld een leuke tekst of foto. Maar je kunt bijvoorbeeld ook een Feyenoord logo laten printen voor een grote Feyenoord fan. Ook voor bedrijven is het een goede manier om een cadeau te geven aan bijvoorbeeld een partner. Print het logo van jouw bedrijf en het bedrijf van jouw partner op een tas en geef het als cadeau.