Een feest organiseren

Sinds acht maanden woon ik op mijzelf. Het eerste jaar van mijn studie had ik gewoon nog bij mijn ouders thuis gewoond. Maar daar was ik nu toch wel een beetje klaar mee. Dus ik had besloten om uit huis te gaan wonen. Na een tijdje zoeken en mij aan te melden bij verschillende huizen, heb ik sinds juli eindelijk een kamer. Deze kamer ligt in een groot studentenhuis. Hier woon ik met dertien huisgenoten, in totaal zijn we dus met veertien studenten. Het is altijd heel gezellig, maar soms ook een beetje druk. Ik word vooral veel afgeleid als ik probeer te studeren voor een tentamenweek. Maar dan kies ik er vaak voor om naar de bibliotheek te gaan om daar beter te kunnen concentreren.

Schilderingen

Ons hele huis is geschilderd in een thema, toen ik in het huis trok was dit thema de olympische spelen. Alle muren zijn geverfd met schilderingen binnen dit thema. Op de grote muur in de gemeenschappelijke ruimte staat bijvoorbeeld een groot stadion afgebeeld en op een andere muur een ijshockeyer. Ik vroeg waarom het huis in een thema geschilderd was. Het antwoord was direct duidelijk, dit huis geeft elk jaar een heel groot huisfeest. Bij dit huisfeest hoort dan ook een thema en het hele huis wordt in dat thema geschilderd. Toen ik dit hoorde werd ik heel enthousiast, dit klonk als een gaaf feestje. Dus ik vroeg direct wanneer het feestje van dit jaar zou zijn. Het zou in februari plaat gaan vinden. Mijn huisgenoten zagen mijn enthousiasme en vroegen meteen of het mij leuk leek om te helpen met de organisatie. 

Veel regelen

Ik zei direct ja, want dit leek mij superleuk. Mijn huisgenoten vertelde mij dat het wel veel werk was, ze huren namelijk altijd een bar, de hele woonkamer moet leeg worden gehaald, het schilderen duurt wel weken en een vergunning moet worden aangevraagd. Omdat er zoveel geregeld moet worden zijn we samen op tijd begonnen. Ik zou de geluidsinstallatie huren. Ik had met het bedrijf afgesproken om deze de donderdag voor het feest op te halen, die dag zouden we een bestelbusje huren om ook de bar op te halen bij een andere verhuurder. Bij het ophalen van de geluidsinstallatie schrok ik even hoe groot ze waren, wauw wat zou dit een goed feestje worden zeg. Eenmaal thuis hielpen alle huisgenoten met het omhoogtillen van de bar en de geluidsinstallatie. Nu we alles klaar aan het zetten waren, kreeg ik steeds meer zin in het feestje. We zullen morgen zien hoe gaaf het wordt. 

Congres

Ook voor een congres kun je zeker bij ons terecht! Wij helpen je graag bij het neerzetten van het perfecte congres. Wij kunnen je hier ondersteunen bij alles wat met techniek temaken heeft! Bekijk alle opties op luxonos.nl