Het beste voor jouw maatje en jezelf

Ik zal allereerst starten met het zeggen van het volgende: homeopathie is nog niet wetenschappelijk bewezen en dus kan er niet geclaimd worden of het überhaupt werkt. Wel heeft homeopathie vaak goede resultaten gebracht. Dit komt met name doordat het vanuit het
lichaam geactiveerd wordt. Misschien snap je nog niet helemaal wat ik bedoel, maar dat ga ik zo uitleggen. Deze inhoud gaat voornamelijk over de viervoeters onder ons en hoe zijn kunnen profiteren van homeopathie, ook wel aanwezig in de aangaande producten van Traumeel.

Wat is Traumeel en wat kan je ermee?

Traumeel is het merk van de homeopathische werking die zich uit in de bijbehorende producten Traumeel S en Zeel. Het belangrijkste om te weten, is dat dit product alleen wordt voorzien van natuurlijke bestanddelen. Verder komen er ook nog bepaalde mineralen aan te pas. De bedoeling van dit product is uiteindelijk dat het eventuele aanvullende ondersteuning biedt aan het dier. Homeopathie is immers niet de meest agressieve methode en het lichaam doet hierbij het meeste werk. Het zal namelijk
moeten reageren op de bestanddelen en dit kan voor ieder dier en mens anders werken.

Meer dan alleen maar Traumeel

Traumeel is eigenlijk alleen nog maar de naam van het merk. Het komt namelijk inbegrepen met de producten ‘Traumeel S’ en ‘Zeel’, zoals eerder genoemd. Hier heeft Traumeel S de beste resultaten behaald bij paarden. Vooral als ze gevoelig zijn voor complicaties die optreden rondom hun buik. De spieren, pezen en banden worden hier tijdens het berijden van je paard op de proef gesteld. Rondom de buik wordt namelijk de singel van het zadel vastgemaakt en Traumeel S gel kan de zere plekken hierbij verzachten. Je kan Traumeel S bij voorkeur ook in tabletvorm verkrijgen.

Wat de voordelen zijn van medicatie in tabletvorm

Het kan natuurlijk ook voorkomen dat de pijn van uw dier zich intern bevindt. Een tabletvorm kan dan een uitkomst bieden voor jouw dier. Het kan dan misschien moeilijk zijn om het bij jouw huisdier toe te dienen. Probeer het te geven met behulp van een beetje paté, kaas, worst of iets anders wat jouw huisdier lekker vindt.

Uitbreidingen maken met Zeel

Zeel is een ander optioneel hulpmiddel bij onder andere moeizame botten en gewrichten. Het wordt dan ook voornamelijk toegepast bij paarden, honden en katten. Zelfs u als mens kan hier prima gebruik van maken. Wederom wordt dit aangeboden in tabletvorm. Jijzelf kan het gemakkelijk innemen met water. Ik denk dat ik deze zogenaamde Zeel binnenkort eens ga uitproberen!