Kartonnen dozen gezocht!

Voor mijn bedrijf had ik een goede voorraad aan kartonnen dozen opgeslagen om mijn producten daarmee te verzenden. Alleen de laatste tijd is mijn webshop erg populair en worden er massaal producten besteld. Hierdoor moest ik veel dozen gebruiken om al mijn producten te versturen. Uiteindelijk merkte ik dat mijn voorraad van kartonnen dozen op raakte en wilde nieuwe bestellen. Toen zag ik ineens dat het bedrijf tijdelijk gesloten was om een bepaalde reden. Hoe moest ik nu aan dozen komen?!

Zo snel mogelijk kartonnen dozen zien te vinden

Omdat steeds meer klanten iets bestelde via mijn webshop, moest ik zo snel mogelijk een andere partij vinden die kartonnen dozen verkocht voor een goede prijs. Maar dat was niet zo makkelijk, want ik was op zoek naar een bepaalde soort formaat doos die veel aanbieders niet hebben. Ik heb vele bedrijven al een bericht gestuurd met de vraag of ze dit formaat hadden. Elke keer kreeg ik het antwoord waar ik niet op hoopte. Totdat ik bij Dozenhal terecht kwam en zag dat ze daar meer dan 2.500 formaten hadden. Als hier niet mijn doosformaat zat, wist ik het ook niet meer. Via een makkelijke zoekfunctie op de website van Dozenhal heb ik mijn formaat doos kunnen vinden.

Binnen no-time de dozen binnen

Nadat ik eindelijk mijn doos had gevonden via deze webshop, moest ik een offerte aanvragen bij hen om te kijken of deze goed was. Ik was bang dat dit dagen zou duren voordat ik eindelijk antwoord zou krijgen. Maar binnen een dag had ik antwoord op de offerte en kon mijn bestelling verwerkt worden. Ik kreeg netjes een mail met dat ik mijn bestelling de volgende dag kon verwachten op het aangegeven adres. Dit was ook het geval en het was precies goed. De dozen waren ook van goede kwaliteit en ik ga zeker vaker bij Dozenhal wat bestellen.

Dozenhal

Bent u ook benieuwd wat Dozenhal nog meer voor u kan betekenen dan alleen maar dozen? Bekijk dan de website van Dozenhal via www.dozenhal.be voor meer informatie over het assortiment en de diensten die zij aanbieden.