Laminaat voor beginners, door experts

Voor wie weinig of geen ervaring heeft met het (zelf) leggen van laminaat  is een zo compleet mogelijke deal erg prettig. Hieronder beschrijf ik hoe je stap voor stap te werk kunt gaan bij het kiezen van nieuw laminaat voor jouw huis.

1. Kies het soort laminaat die je wilt

Laminaat kun je in elke soort, kleur en prijscategorie krijgen die je maar wilt. Dit is helemaal aan jou: wat jij mooi vind, wat praktisch voor jouw huis is en natuurlijk wat jouw budget is. Als je eenmaal het soort laminaat naar jouw wens hebt gekozen begint het praktische stappenplan.

2. Kies een pakket

Bij de laminaat -expert kun je uit 3 goede deals kiezen: de basic deal, de super deal en de premium deal. Afhankelijk van het soort laminaat dat je hebt uitgekozen kun je binnen een van deze deals vallen . De prijzen van deze deals zijn te vinden op de website en je kunt hier ook gemakkelijk (en gratis) een op maat gemaakte offerte aanvragen. Deze deals zijn inclusief bezorgen, het leggen van het laminaat, de plinten en een ondervloer, zonder onverwachte kosten achteraf, 1 duidelijke prijs en geen poespas is de ‘slogan’ van de laminaat-expert. Vaak wordt het laminaat gratis gelegd, dus let daar goed op.

3. Het stappenplan voor het leggen van de vloer

Het leggen van het laminaat is bij deze deals allemaal inclusief en wordt dus deskundig uitgevoerd, maar het is wel prettig om te weten wat er gebeurt. Allereerst moet er een ondervloer gelegd worden. Welke ondervloer geschikt is, is afhankelijk van of het huis bijvoorbeeld vloerverwarming heeft of dat de vloer geluiddempend moet zijn. Het bedrijf dat jouw vloer komt leggen heeft hier ervaring mee en weet wat er moet komen te liggen. Het goed plaatsen van de ondervloer heeft veel effect op het eindresultaat, denk aan hoekjes en hobbeltjes in de vloer. Wanneer je dit door experts laat doen kun je er vanuit gaan dat dit zorgvuldig en goed gedaan wordt. Na de ondervloer komt dan het laminaat naar wens. Als laatste komen dan de plinten, waarbij je de keuze hebt uit lage of hoge plinten, in de kleur van het laminaat of een andere kleur. Dit alles wordt gegarandeerd binnen 3 weken gelegd en bovendien krijg je 3 jaar leggarantie. Dat scheelt jou weer een hoop kopzorgen! We hopen dat je zo kunt genieten van je laminaat!