Rolcontainer huren Breda: denk aan het milieu

rolcontainer huren Breda

Verhuizen is een hele onderneming. Net als de meeste mensen doe ik het liever niet. Maar toen ik een mooie woning kon kopen in Breda waagde ik het erop. In Breda had ik altijd al willen wonen. In deze heerlijke Brabantse stad met het Mastbos is altijd wat te doen. Dus die kans moest ik grijpen. Ook al zat er dus een verhuizing en een flinke verbouwing aan vast. Aan het huis moest nog veel gebeuren. Ik wilde dat wel op verantwoorde wijze doen. En ik wilde dus ook mijn afval op goede wijze wegbrengen. Een rolcontainer huren Breda bleek de oplossing te zijn. Niet alleen is het erg makkelijk, de verhuurder hielp me ook om al mijn sloopafval op een juiste manier te verwerken. Al bij het maken van de afspraken moest ik aangeven waarvoor ik de rolcontainer wilde gebruiken. Het blijkt dus dat je verschillende types containers hebt voor verschillende soorten afval. Dat wist ik natuurlijk niet.

Rolcontainer huren Breda: beter twee dan een

Omdat ik ook nog een tuin had vol onkruid raadde de verhuurder me een aparte container aan voor tuinafval. Kleiner, omdat de tuin niet zo groot is, en dus minder duur. Ook die container namen ze voor mij mee. Ik hoefde hem alleen maar te vullen wat ik met verve deed. Uiteindelijk was de hele tuin kaal en klaar voor het ontwerp wat ik in gedachten had. Die container stond gewoon in de tuin. De container voor het slooppuin stond op een parkeerplaats voor de deur. Dat mag drie maanden lang. Ik heb geen parkeervergunning nodig in mijn straat, maar heeft je auto die wel nodig, dan de container ook. In ieder geval was het erg handig twee containers te hebben voor deze verschillende materialen. Ik vind het ook tijdens dit grove werk belangrijk verantwoord afval te scheiden.

Gemak dient de mens

Inmiddels is de hele verbouwing achter de rug. Mijn huis is mooi geworden en van de tuin geniet ik elke dag. En ik geniet van Breda. Wat een heerlijke stad om te shoppen en om een terrasje te pikken. En wandelen doe ik meerdere keren per week in het Mastbos, en dat is genieten. Terugkijkend is het allemaal erg makkelijk gegaan. Het was een klus waar ik erg tegenop zat, maar gemak dient de mens. En het is echt heel makkelijk een rolcontainer te huren. Dat scheelt echt een hoop zorgen!