Voor goed en kundig gereedschap gaat u natuurlijk naar Fixami.be

Bij Fixami.be zorgen wij sinds 2007 dat het (ver)bouwen makkelijker gaat door kwalitatief gereedschap te verkopen aan particulieren en vakkundigen. Wij zijn een flexibel bedrijf dat is gespecialiseerd in het (online) verkopen van verschillende soorten elektrisch-, tuin-, meet- en handgereedschap. Onze producten zijn van een uitstekende kwaliteit en hebben een goede prijs. Wij hebben geen duur winkelpand waar wij geld voor moeten verdienen. Ook hanteren wij een lage winstmarge om u zo goed mogelijk te kunnen helpen.

Alles op de juiste plek

Het vinden van goed laser- en meetinstrumenten kan soms lastig zijn. Bij Fixami.be kunnen wij u helpen bij het vinden van de juiste artikelen. Al onze medewerkers hebben veel kennis over de producten en staan klaar om u te helpen. Wanneer u iets recht wilt hangen of wilt afmeten moet dit met precisie gaan. Wij verkopen verschillende soorten gereedschap die hierbij kunnen helpen. Zo zijn er in onze webshop onder andere verschillende afstandmeters, kruislijnlasers en waterpassen te vinden. Wij verkopen niet alleen groot materieel maar ook het kleine nodige handgereedschap.

Contact met Fixami.be

Heeft u vragen voor ons over het gereedschap of wilt u advies vragen over een situatie? Neem gerust contact met ons op! Op de website staan de benodigde gegevens van ons. Onze medewerkers zijn echte kenners en hopen u te kunnen helpen bij het vinden van de juiste producten. Het gereedschap wordt snel bezorgd en wij zorgen voor een soepele afhandeling.